Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

Lassan már egy év lesz, hogy megjelent a Hinder legutóbbi albuma, de én még mindig nem bírom magam túltenni rajta, hogy énekest cserélek. Persze mivel az utóbbi időben Austin a koncertek helyett az elvonókat járta, ez várható lépés volt, de az új tag nekem nagyon nem bejövős sajnos.
Austin Winkler-nek az a típusú hisztérikus rocksztár hangja volt, mint a régieknek; mint mikor egy Axl Rose vagy Steven Tyler sikított. Maga. A. Menőség.
Marshal Dutton: hátőőő... énekel, ja.
Pont emiatt inkább az első 4 albumra hegyezném ki a mondanivalóm. Mondjuk nem lesz hosszú. Bármennyire is fan vagyok az első lemez óta, nem leszek elfogult és bevallom: szerintem a Hinder három dologról tud (inkább tudott) csak dalt írni.
1. A csajomról kiderült, hogy egy ribanc, ezért most lemegyek egy bárba felszedni egy másikat
2. A csajomról kiderült, hogy egy ribanc, de annyira hősszerelmes vagyok, hogy másra sem tudok nézni
3. Á, hagyjuk is a csajokat, írjunk inkább még egy dalt arról, mekkora királyság rocksztárnak lenni :D

Hogy ez így nem túl változatos? Ó, dehogynem, jól van ez. Tényleg. Nem lehet mindig az élet értelméről dalszöveget írni :D Szórakoztató, pörgős zene; nem atom-metál, de nem is olyan nyálas mint egy mostanában írt Nickelback szám. Valahol tényleg a klasszikus, 80-as évekbeli hard rock-ra hajaz... leszámítva a legutóbbi albumot, mert az egyszerűen langyi :/

Ajánlóul álljon itt a fentiektől egy kissé eltérő szám; ez egyfajta tisztelgés azok előtt a klasszikus régi bandák előtt, melyek nagy hatást gyakoroltak a zenekar tagjaira. Szinte minden sorban van egy utalás egy másik számra; ilyen " we were knockin' on heaven's door" (Guns n' Roses) vagy "Life's been a crazy train" (Ozzy Osbourne) és hasonlók; lehet számolgatni, hány utalást ismertek fel, jó szórakozást :D


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)