Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)


Egy átlagos napnak indult ez is főhősnőnk életében - ám egyszer csak elüti egy autó. Egy kórházban tér magához, ahol három szokatlan alak áll az ágya végénél: egy angyal, egy démon és egy kaszás. Közlik vele, hogy hét napja maradt még, azután valamelyiküknek el kell vinnie a lelkét. A döntés rajtad áll, ki lesz az. Közülük lehet választani...:

Latis, az angyal: mindene a szabályok betartása és betartatása - ám főhősnőnk démonoktól való megvédése során rá kell hogy jöjjön, nem mindent lehet szép szóval megoldani... A szabályok áthágása miatt viszont a pokolba süllyedés fenyegeti. Meg tudod-e menteni védőangyalod? Mindez a játék során hozott döntéseidtől függ. (Puska a helyes válaszokhoz itt: itt)Ruvel, a Halál Völgyének kaszása: emós, de nagyon cuki xD Nem látja a szépséget a természet körforgásában, az emberi mulandóságban és úgy egyáltalán a világban, míg főhősnőnk rá nem mutat ezekre. Ennek következtében bele is szeret a lányba, akinek viszont a mennybe kell kerülnie, hiszen lelke makulátlan és bátyja is ott várja. Halálra van-e ítélve ez a kapcsolat? (Puska itt)

Diaval, a Pokol ifjú trónörököse. Előadja a nagyszájú legényt, hogy ő az embereket csak kajának tartja stb, de a kemény külső alatt egy törődő, kedves személyiség lakik. Szerelem az övék első látásra; a probléma csak az, hogy ő a pokolból nem szabadulhat, főhősnőnknek viszont az a sors van előírva, hogy a mennybe kellene mennie... (Puska itt)


Feyril, magas rangú angyal: mindig azt a tökéletesen kedves arckifejezést vágja, amit egy ember elvárhat egy angyaltól - ám főhőnőnk átlát rajta és észreveszi, hogy ez a mosoly nem őszinte, inkább szomorúságot leplez. Mi Feyril titka és mivel lehetne őszinte mosolyra deríteni? Mindeközben a lány lelke bizonyos negatív érzelmek miatt elkezdi ragyogását elveszteni. Feyril egy tiltott tisztítószertartás alá veti a lány, ám emiatt ő lesz az, akit a pokolba jutás fenyeget... (Puska itt)


Reiner, halálkaszás: Egy igazi csajozógép, folyton valami randira készül, csajok hívogatják - aztán idővel elkezdi őszintén élvezni az időt, amit főhősnőnkkel tölt, és már nem is érdeklik más lányok... Ám kaszásként Hádész elé kéne vinnie a csajt, mint elsőosztályú táplálék, és nem viszonyt kellene folytatnia vele, mert hamar büntetést szabnak ki számára... (Puska itt)


Raug, a Démonkirály fivére: megveti az embereket, míg meg nem tapasztalja főhősnőnk által, hogy az önfeláldozás és a feltétel nélküli szeretet valójában mi is. Szeretné ezeket viszonozni, így azon ügyködik, hogy a lány a mennybe mehessen. Igen ám, de a Démonkirály fivéreként nagyon nem lenne szabad neki együttműködni az angyalokkal, így kivégzés vár rá... (Puska itt)

Háromféle befejezést lehet elérni:
1. Super Happy Ending:
főhősnőnk a szerelmével együtt lehet az idők végezetéig, a srác világában
2. Happy Ending:
főhősnőnk szerelme halandóvá süllyed és szupererejét elveszti, ám cserébe a lány is ember maradhat
3. Normal Ending:
neee.... csak... ne... senki nem akarja ezeket a fenti cukipofákat halva látni szerintem, úgyhogy ne érd be ezzel az endinggel... 

Egy mutatóval a főoldalon bármikor lehet ellenőrizni, hogy jelenlegi válaszaink alapján melyiknél tartunk. Jó válaszokon kívül egy bizonyos elixírrel is feljebb lehet a mutatót vinni, ám azt csak egy szerencsejátékon lehet nyerni (ettől függetlenül nem lehetetlen és játékbeli pénzzel lehet részt venni rajta, szóval nem fogja a zsebpénzed elvinni, nyugi)

Windows-ra: előbb a Bluestacks nevű programot kell letölteni (innen, ingyenes), aztán azt megnyitva, azon belül a fenti linket.


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)