Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)
"Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki." port.hu

Világmegmentős sztori arról, hogy a jó mindig legyőzi a gonoszt - pont mint az első rész. Miért érdemes akkor megnézni a másodikat is?

1. Az epic jelenet miatt, mikor csávókáim összeülnek iszogatni, és azon versenyeznek, vajon ki tudja felemelni a Mjölnirt. Nyilvánvalóan Thor-on kívül senki, de veszett vicces, ahogy a hősök végigpróbálkoznak :"D

 

2. Megtudunk végre pár dolgot Hawkeye-ról, aki eddig a legelhanyagoltabb Bosszúálló volt.


3. Übercuki, ahogy a Bosszúállók Hawkeye titkos kis virágos függönyökkel és tökéletes pázsittal díszített farmján bújik el. Mikor Vasember és Amerika Kapitány nekiáll fát vágni, egyszerűen LOL.

4. A Kapitány és Thor rájöttek, hogy szupermenők lesznek, ha együtt pózolnak... akarom mondani rájöttek, hogy sokkal hatékonyabbak, ha együtt dolgoznak. Olyan technikákat dolgoztak ki, mint hogy Thor kalapácsával ráüt a Kapitány pajzsára és ezzel gerjesztenek irdatlan hanghullámokat stb.

5. Imádtam, ahogy sikerült egyetlen kitalált országba (Sokovia) belesűríteniük az összes kelet-európai sztereotípiát, ami a tengeren túliak fejében él. Összességében nem volt annyira sértő, mint vártam, hogy lesz; a nagyon tróger sajátosságait e térségnek kihagyták, de a hangulat nagyon ott van.

+1. Nekem meglepődés volt: Elizabeth Olsen. Én vagyok az egyetlen, akinek eddig fogalma sem volt arról, hogy az Olsen ikreknek van egy húga!?

Online nézni itt lehet, de egyelőre csak mozis minőségben: http://www.filmbazis.org/TPK5NBtd82B/
Aki jobb minőségre vágyik, felkereshet egy mozit; a legtöbb helyen júniusban még adják. A kisebb mozikba néha később érnek el a filmek, ott talán még tovább lesz műsorra tűzve - és fele annyiba (se) kerülnek általában mint egy plázás Cinema City. (A napját nem tudom, mikor tettem be multiplexbe a lábam, de nekem pl. nem is nagyon hiányzik. Debrecenieknek mondom, hogy aki még nem tudja, az Apolló mozi üti a Cinama City-t.)


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)