Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)


A történetben Amarantha bőrébe bújhatunk; ő egy főiskolás lány, aki nem rég kezdett randizni Aaron-nal, egy kedves sráccal, akinek gazdag szülei viszont nem nézik örömmel kapcsolatotokat. Egy napon randiról hazafelé tartva motorbalesetet szenvedtek, mely során Aaron (nem találjátok ki! xD): elveszti emlékezetét. Oké, ez elég brazil szappanoperásan hangzik, de tegyük túl magunkat rajta, mert amúgy meg nem rossz játék.
Amit tehettek:

1. Dacolva Aaron szüleivel, az épp felbukkanó volt barátnővel gazdag buta p!csa, akinek most jutott eszébe hogy mégis akarja a srácot, és dacolva azzal is, hogy Aaron egyébként semmilyen érdeklődést nem mutat irányodba az amnéziája miatt, meg lehet próbálni azért visszahódítani őt.
Amivel ezt meg lehet tenni: a 4 tulajdonságod közül a romance nevűt fejleszteni (ezeket főleg olvasással vagy versírással lehet, de amúgy minden cselekvés mellé ki van írva, milyen tulajdonságot fejleszt, szóval észre fogod venni.) Visszahódításának leghatásosabb módja a könyvvásárlás/kölcsönzés és ezek felolvasása neki a kórházban. (Pénzt egyébként könyvekre vagy bármi másra azzal lehet gyűjteni, hogy nyári munkát végzel egy fagyizóban.)
Ez a vonal a legnehezebb, mert Abigail, az excsaj folyton a nyakatokon lóg és nagyon-nagyon nyomulós és ravasz. Szóval ha nem akarod erőltetni a dolgot, lehet vigaszt keresni máshol.

2. Például Eddy-nél, Aaron kezelőorvosánál. Csúnyán hangzik? :D Az is, de nagyon kézenfekvő mert Amy nagyon jól kijön a pasival, aki amolyan álomdoki, és mindig ott van, ha vigasz kell >.< Őt a discipline tulajdonság művelésével lehet hatásosan összeszedni; tehát járj sportolni, élj egészségesen, mint ahogy egy doki elvárja :)


3. Vagy lehet vigaszt találni a plázában Hugh-nál, a divattervezőnél; aki egyébként az a tipikus szoknyavadász-menőcsávó, de valamiért Amy megragadja és vele komoly kapcsolatot szeretne... ehhez az útvonalhoz a kreativitást kell fejleszteni különböző művészkedéssel. (Amúgy egyik srác sem tudott megnevettetni, mint ő; kiégtem a csajozós szövegein :"D)

4. Vagy legvégsőbb esetben Lawrence-nél, a fagyizóbeli munkatársadnál. Én először lánynak néztem; no comment, ez az egyetlen vonal amit nem játszottam végig, de akinek bejön ez a költő, félénk művészfiú típus, hajrá! Gyengéje: a culture.

Ahol pedig követni tudod, merre jársz és mit fejlesztesz, az a fő térkép (innen még további különböző menükbe el lehet eljutni.)
Elég jól átlátható.
Amit ezen kívül még pozitívumként említenék meg a játékban, az az, hogy jó a zenéje. Hát nyilván a műfajnak megfelelő lányos pop, de legalább nem csak sablon játékzene, hanem Christina Vee írt hozzá dalokat. (A The Familiar of Zero varázslós anime megvan? Na ő volt a főszereplő, Lousie szinkronhangja, csak hogy valami olyat említsek, amiről már volt a blogon szó.)
Továbbá még két tanács a letöltő link előtt:
1. Döntsétek el időben ki mellett akartok végezni, mert az idő fut, és ha letelt a nyári szünet, a játéknak vége! És ne szédítsétek az összes pasit, mert egyedül végzitek. Szóval csak céltudatosan! :)
(Amúgy minden befejezésnek két kimenetele van: egy sima hepi end, ha jó a kapcsolatotok, és egy extra, ha jó a kapcsolatotok ÉS a választottad tulajdonságát 99 pontig kimaxoltad. Részletesebb végigjátszást itt olvashatsz, hogy mikor milyen tárgyat érdemes ehhez venni stb http://www.winterwolves.net/viewtopic.php?f=29&t=2044)
2. A nagyobb döntések előtt érdemes elmenteni a játékod, hogy később, ha mégse tűnt jónak, vissza tudd tölteni :) (jobb gomb bárhová és az üres kockák bármelyikére lehet menteni)

letöltés: http://www.filedropper.com/rmfull-132


utóirat: Csak a félreértések elkerülése végett: az animeaddicts-os ismertető azért hasonlít erre, mert azt is én írtam. Nem onnan nyúltam ezt és nem is lopták tőlem, nyugi :)


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)