Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

 Visual novel jön :)
Történetünk főszereplője Maddie (az ő szemszögéből irányítod az eseményeket), aki egy alacsonyabb sorban lévő nemesi család sarjaként Oscar herceg szolgálatában áll. Vele gyermekkora óta közeli barátságban van, ám Oscar, közeledve nagykorúságához, úgy érzi, részéről a köztetek lévő dolog már több mint barátság. 
A történet szerint ezzel egy időben el kell utaznotok Cassidy hercegnő báljára, ahol férjet kíván a kisasszony választani. Első feladatod, hogy eldönts: viszonozod-e Oscar érzelmeit, vagy pedig továbbra is barátként tekintesz rá és megpróbálod összeboronálni az elbűvölő Cassidy-vel. 
A történet további részében ennek a döntésnek megfelelően kell irányítanod az eseményeket. Vagy felvállalod a kapcsolatod Oscarral és így vágtok neki a további kalandoknak, vagy lemondasz róla Cassidy javára és másokkal ismerkedsz...

De nem ér ám itt véget a bonyodalom! A szomszédos királyságban eltöltött vendégeskedésetek során számos rejtély történik... gyilkosság a kastélyban, a hercegnő elrablása, összeesküvések... Mindenki gyanús, de ti, mint idegenek főleg! Derítsd fel, ki áll az események mögött, hacsak nem akarod örökre egy várbörtönben végezni. 

Opciók Oscar helyett:
Cullum herceg, Cassidy bátyja (akit valamiért teljesen elhanyagolva és a húgától eltiltva növeltek fel... az ő története is a rejtély része)
És mivel a játék grafikája gyönyörű szerintem és ő volt a kedvenc szereplőm, jöjjön még egy CGI :D

Nazagi keleti herceg, aki szintén ott vendégeskedik, ahol ti...

Vagy Gaston, szintén vendég herceg - nem játszottam végig a vonalát, többet nem tudok róla mondani, de ez a kép szerintem felér ezer szóval, miért nem xD

A tanács a szokásos: millió és egy hely van játékállást menteni, érdemes tehát minden döntés előtt menteni, hogy ha nem tetszik az események alakulása, vissza tudd tölteni az állást.


Oscar megszerzéséhez a fő kulcspont, hogy viseld a nyakláncot, amit tőle kaptál és válaszd őt a folyónál.

Callum herceghez: ne légy vele ellenséges (hát igen, még akkor se, ha épp Oscar-t próbálja túszul ejteni...! :D), válaszd őt a folyónál és bízz benne minden olyan esetben, mikor mások végig se hallgatnák.
Csak Oscar és Callum vonalát játszottam végig, szóval a másik kettőre vonatkozóan itt olvashatsz: http://alias-sqbr.dreamwidth.org/486825.html
letöltés:
Ha nem működik a link, jelezd kommentben, amiről értesítést kapok, és javítom :) 


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)