Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

A matektanárok szeretik az olyan matekos poénokat, amiket csak ők értenek. Nem tudom, ezek után direkt csinálják-e (élvezik, hogy mások nem értik) vagy tényleg próbálnak másokat megnevettetni, de legtöbbször nem jön össze ez az a dolog, ahogy látom... (Na ilyenkor szoktak összeülni a tanáriban és nevetni egymás témazáróin, hogy milyen hülyeséget írt az XY tanuló.)

Az igazgatóválasztás nem úgy megy, hogy egy tantestület kiválasztja magának a megfelelő embert, akit vezetőnek szeretnének. Hanem úgy, hogy egyik napról a másikra jön egy levél "fentről", hogy XY lett kiválasztva, barátkozzatok meg a gondolattal - még ha senki nem tartja az adott suliban alkalmasnak a feladatra az illetőt.

Az egyetemen szeretik éveken át a fejünkbe verni, hogy legyen minden órára félperces pontossággal beosztott óraterved és igyekezz ragaszkodni hozzá. Na ez az, ami a valóságban nem működik. Mert... mert nem és kész, körülbelül millió és egy váratlan körülmény jön szembe az emberrel, ha a tanári asztal "másik" oldalán van.

Ha az ember 160 cm körül mozog, ne csodálkozzon, ha tanulónak nézik :D


folytatása következik >.<


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)