Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

Kész. Egyszerűen nem bírok betelni vele :D Kalandos és nagyon vicces - és mégis minden alkalommal bőgnöm kell mikor Erza és Gerard előkerül... komolyan, két ekkora hősnek hogy lehetett ennyire tragikus történetet írni? Aki már tucatszor megmentette a világot, igenis megérdemli már a boldogságot... Vigyázat, hirtelen felindulásból elkövetett bejegyzés jön, sok kisípolással és annál több spoilerrel! Muszáj kiírni magamból a felháborodásom xD
De előbb a rajz, ha már úgy a címben megígértem.
Ó, igen, gyermekkori szerelemként kezdődött, mikor egy mágikus torony építésénél rabszolgák voltak. Mire Erza felfedezi magában a mágiát és sikeres lázadást hajt végre és boldogan élhetnének tovább, Gerard-ot megszállja a gonosz és eléri, hogy ottmaradjon és befejezze az ördögi művet, Erza pedig fenyegetve van, nem tehet semmit ellene, el kell őt hagynia... 
Találkoznak vagy 10 évvel később. Sikerül Gerard elméjét visszatéríteni a helyes útra, de mi történik ez után? Nyilván azt hisszük hogy meghal, és mikor visszatér, emlékezetkiesése van -.-" hát komolyan... @&#!?
Ennek ellenére azért rohadtul megmenti a világot, és hirtelen még az is beugrik neki, hogy szereti Erzát (ó, a haja színéről, amit úgy szeret... awww) erre nyilván azonnal letartóztatják azok miatt a bűnök miatt, amit épp a démon által megszállt állapotában, öntudatlanul követettet el. NYILVÁN ez jár neki, nem? Igen, szóismétlek, mert annyira egyértelmű egyesek szerint (lásd: az író), hogy ez jár nekik hogy... á, hagyjuk. 
Persze pár év múlva Ultear megszökteti.. Mondjuk épp mikor Erza épp be van fagyasztva a Fairy Tail szigetére Mavis által hét rohadt hosszú évre és mindenki azt hiszi, meghalt. Ezalatt Gerard elhatározza, hogy annak fogja szentelni az életét, hogy a bűneit helyrehozza és megalapítja a Crime Sorciére-t, a független bűnüldöző céhet - és ezzel azt is elhatározza, hogy neki soha többé nem jár a boldogság mert nagyon sok csúnya dolgot követett el a megszállása alatt - és amúgy is bujkálnia kell mert szökevény. Hiába kerül Erza elő, megint távol kell maradniuk egymástól. Most komolyan WTF ez már hogy lassan 400 fejezet alatt nem tudnak dűlőre jutni!? 
"Ha nem akarsz veszíteni, először is meg kell tanulnod a saját gyengeségeid és mindig légy kedves"


TOVÁBBÁ!
Ez úton szeretném mélységes felháborodásom kifejezni az iránt, hogy az egész történet egyetlen feleslegesen nem drámázó párja (ti. Connellék) már egy babával is büszkélkedhetnek, mégsem kaptak még egy rendes közös családi képet - pedig a lassan 400 fejezet felé közelítő történetben azért csak elfértek volna!
Ó nem, nem hiszem el hogy ez a legtöbb amire képesek voltak az animátorok -.-"
És ne jöjjön nekem senki azzal hogy mellékszereplők, ez az érv egyszerűen nem érvényes a szememben *sértődött* 
ÍGY TEHÁT!
magamra vállaltam ama nemes feladatot, hogy elkészítsem ezt a hiánypótló terméket.

 MEG AZTÁN:
Gray. Mert csak. Nem azért, mert különösebben kedvelem (szerintem csak játszik Juviával, ami nekem határozottan nem szimpi), de a mangában mindig olyan jó képkockái vannak a jeges varázslatai miatt.
Áh, túl sok ambivalens érzelem, a posztot inkább lezárom >.<


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)