Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

Nyááámmmiii, újabb kis port.hu-s fincsiséggel indítanék :) és ezennel azt hiszem új címkét nyitok "port.hu-s gyöngyszemek" névvel.


"Hol Volt, hol nem Volt, volt egyszer egy kutya, amely egy tévésorozat sztárja volt a kis gazdájával, Pennyvel együtt. A képernyőn nap mint nap megmentik a világot a gonosz Dr. Calico ármánykodásától. Két forgatás között azonban Volt egyszerű kutyaéletet él.
- de hát pont erről szól a film, hogy ez NEM így van, és hogy az minden éjszaka bezárják egy lakókocsiba, ahonnan ki sem mozdulhat soha, így nem is tudja, hogy képességei hamisak, hogy az egész csak egy illúzió! Ez nekik az átlagos kutyaélet? Mikor egy egész rész szól arról, hogy megtanul olyan dolgokat csinálni, amit egy kutyának kellene!? Nem tudja, hogy micsoda móka az eldobott bot után szaladni és kilógatni a kocsiból a nyelvét, semmit sem tud az átlagos kutyaéletről, hisz bezárva él!!! Milyen kutyatartó ez a kedves író? -
Penny sajnálja őt, szeretné hazavinni, de a film és Volt minél nagyobb átélése miatt a producer ezt ellenzi.Egyik nap véletlenül bezsuppolják egy szállítmányba és New Yorkban találja magát. Igazi kihívás vár rá, amikor elhatározza, hogy megkeresi a gazdáját. Rá kell jönnie, hogy ebben a világban másként működnek a dolgok, mint a tévében. Szerencsére Mici, a kidobott házimacska és T-Rex, a tévéfüggő hörcsög személyében alkalmi segítőtársakra akad."
 Az eleje nagyon becsapós. Én is csak néztem, hogy génkezelés, kutya lézerszemmel? WTF!?
Aztán mikor kiderült, hogy ez csak egy filmforgatás, jót mosolyogtam :) A filmen jól átjön, micsoda átverés ez az egész showbiznisz... de még véletlenül sem estek át Disney-ék a ló túloldalára, hogy ilyen nyomasztó dolgokkal jöjjenek csak egy mesében: kitűnő délutáni kikapcsolódás ez a mozi az egész családnak :)
A főszereplők szimpatikusak; Volt-nak szabályosan jellemfejlődése van, ahogy rájön: ő egy átverés áldozata lett, és nincsenek is szuper képességei! Ennek ellenére igazi hősként viselkedik mikor eljön az ideje és bebizonyítja: a bátorságnál és barátságnál nagyobb képességeknél nincs fontosabb.
Mici eleinte hátráltató erőnek tűnik, sőt, mintha nem is a jó oldalon állna...  de amint megismerjük szomorú történetét, minden tette érthetővé válik.

T-Rex meg olyan cukiiii :) Bebizonyítja, hogy "kicsi a bors de erős" és hogy sosem késő változtatni, feladni a lustaságot, tévénézést, igazi hősként viselkedni a barátaink oldalán és követni az álmainkat.
Szóval hőseink átutazzák egész Amerikát, hogy Volt visszatérjen szeretett gazdájához...
 
 
...ám a nagy találkozás nem egészen olyanra sikeredik mint várták... Penny talán már el is felejtette Voltot? És túléli-e a kislány a stúdióban kiütött tüzet? A válaszok a filmből kiderülnek:)
Én szinkronosan linkelem; eredetiben csak annak ajánlom, aki bírja Miley Cyrus nyávogását hangját, hisz ő Penny hangja, Volt pedig John Travolta.


online:
http://www.movshare.net/video/z1g2h57ai2ky3

http://www.novamov.com/video/xfza1j0uewhxt

letöltés:
http://www.fileserve.com/file/YTbWyV3/hdtv-volt.avi


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)