Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)"A Castle vonzereje a bohókás író és a komoly nyomozónő közötti szexuális feszültség. Hogy érezzük közöttük a vonzalmat, ugyanakkor a személyiségükből fakadó ellentétet is, és várjuk, hogy kiteljesedjen a szerelem. De úgy tűnik, ezt legfeljebb a nézők és a Beckett nyomozót alakító Stana Katic szeretné.
– Stana és én más állásponton vagyunk – mondta Nathan Fillion. – Ő azt gondolja a sztoriról, hogy a kapcsolat leküzdi majd az akadályokat, végül pedig összejönnek és minden a helyére kerül. Szerintem viszont nem vezet jóra, ha megszüntetjük a feszültség forrását, amire a történet épül, és mindenki megkapja, amit akar, mert akkor a néző azt mondja, hogy oké, akkor ez ennyi volt és nem érdekli tovább a sorozat."

Éééés pontosan erre építik már évadok óta a sorozatot már 3 évad óta, hogy minden rész végén majdnem megcsókolják egymást/szerelmet vallanak, és egy vágással beszüntetik az egészet, és a következő rész úgy kezdődik, mintha mi sem történt volna...
Bones és Booth kapcsolata már elrendezettnek látszik - de mindig kell valami, amivel húzzák a nép agyát, ezért ez az új őrület. Legalább is felénk xD (Egyébként minél többet nézem ezt, annál inkább emlékeztet a Bones-ra. Mintha kezdenék lebontani a sorozatokban azt a sztereotípiát, amely szerint a nő a szív, a férfi az ész. Booth keresztény, a szívére hallgat, Bones ateista, mindig az eszére. Castle a megérzéseit követi és humoros, Beckett komoly és ésszerű. És mindkét filmben a pasinak van gyereke, ez is érdekes.)
Köszönöm a szobatársamnak, hogy rászoktatott. Mennyivel egyszerűbb (és unalmasabb is) lenne, ha nem ezt nézné mindig mikor ebédelünk :D 

 
"A sorozat ott kezdődik, hogy valaki egy híres krimi író könyvei alapján öl embereket sorban, ezért a rendőrség először kihallgatja az írót, aztán pedig bevonja a nyomozásba. Na, az első rész ez a nyomozás, de nyugi, nem 22 epizódnyira húzták szét a dolgot szerencsére. Hogy miképp marad ott rocksztárként viselkedő írónk a rendőrség köreiben, azt majd meglátjátok. Mert hát ott marad, sorozatról van itt szó kérem szépen."


Ottmarad, bizony ottmarad. Mint "rendőrségi tanácsadó". De persze a lényeg úgyis azon van, hogy egymásba szeretnek Beckett-tel - és mégsem merik bevallani még maguknak se.
 (marha jó az a Writer-es golyóálló mellény a sok Police-es közt; a neten nem csak ilyen pólót, már konyhai kötényt is lehet kapni xD)

De vegyük sorra a mellékszereplőket is. Castle a lányával és anyjával él. 
(uuuhhhhh, simán elcserélném az apámat egy fele ilyenre is... bár éppen egy marék üveggolyóra is elcserélném a trógert xD)
A nagyi pedig egy kivénhedt színésznő (na ő mondjuk emlékeztet az enyémre... sajnos)

Kell persze a háttérbe egy jó csapat is; Esposito és Ryan (egy latin és egy ír, csak hogy sokszínű karakterek legyenek a filmben xD). Ők persze öri barik és mindig fedeznek mindenkit.
Beckett-nek természetes folyton van valami pasija, csak hogy Castle-nek legyen alkalma a mártírt játszani... mondjuk Beckett-nek  is, úgyse akar mással lenni igazából Castle-n kívül :/

Na, aki a Bones után még nem unta meg hogy krimibe bújtatott reménytelenül romantikus sztorit nézzen, íme:

 


Share/Bookmark

2 hozzászólás (írj véleményt!):

.dóri. írta...

Szia!
Jó lett az őszi dizájn! :))
Castle nagy kedvencem nekem is!!

Bloggerina Creepie írta...

köszi, igyekeztem :)
most én is rászoktam, majd felteszem a negyedik évadot is, de csak az első rész van még meg nekem is :(

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)