Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

 
"Már a plakát is jól mutatja, hogy Robert Luketic szerint melyik nemnél merre keresendőek a létfontosságú központok – valóban ez lenne a csúf igazság?
A pasik szerint minden nőt el lehet csábítani. A nők szerint minden nőnek megvan a maga szabad akarata meg józan esze – és mert a férfi egy reggeli tévéműsor gátlástalan, nagyszájú műsorvezetője (Gerard Butler), a nő pedig a producere (Katherine Heigl): fogadást kötnek. A férfi vállalja: bebizonyítja a főnökének, hogy a módszerei hiba nélkül, mindig működnek, azt csábít el, akit akar – márpedig ő majdnem mindenkit akar. Ha pedig ez kevés volna, azt is vállalja, hogy a nő tanácsadója lesz – és biztos benne, hogy a módszerei működni fognak. A pár marakodva, versengve ismerkedik a csábítás fortélyaival. Egymás büszkeségét szeretnék megtörni, míg végül, mindketten megtörnek..."Gondolom mindenkinek leesett, hogy romantikus vígjátékról van szó; az utolsó mondat után szerintem legtöbben a végét is be tudják tippelni - miért érdemes akkor mégis megnézni?
Egyedül:
Vicces, de elgondolkodtató. Nem az élet nagy dolgairól, mint mondjuk egy Vágatlanul vagy Végrehajtók... de végül is az élet egyik feléről. Mivel lehet ezeket az otromba lényeket elcsábítani? Persze hangoztathatjuk lépten-nyomon, hogy kinek van rájuk szüksége, de legtöbbünknél előbb-utóbb mégis kiborul a bili, és fogni akarunk egyet magunknak. Tényleg csak az az egy dolog érdekli őket? És mivel hepiendes filmről van szó, mennyire bízhatunk a válaszban? 

 
Párban:
Tök jó első filmnézős-randis film, tapasztalatból mondom :D Sokat lehet rajta nevetni, de alapvetően a párkapcsolatokról szól, szóval sok kérdés felvetődik arról, melyik fél hogy gondolja a dolgokat... szóval igazán jó beszélgetési alap ez a film. (Persze jogos a kérdés, melyik pasi ismerné be az első héten, hogy egyetért azzal a bunkóval a filmből xD)
online itt nézehető:
http://online-filmek.hu/go/film/799
vagy itt:
http://www.yv.hu/play_a_video.html?uploadedfileidhash=67c9c247950edd4e0369167632b5edeb


Share/Bookmark

2 hozzászólás (írj véleményt!):

filmek írta...

http://letoltes.onlinemoovie.net/
Ingyen Online Mozi Premier Filmek Letöltés itt megtalálod a legrégebbi mozi filmektől a legújabb premierfilmekig mindent megtalálsz csak nézz be és tölts !!! Érdemes naponta többször be nézni mert folyamatos frissítések vannak napi szinten többször is !!!
Az oldalon több mint 2500 film található ami csak ara vár hogy letöltsd vagy online megtekintsd !!! film,filmek,online,letöltés,mozi,premier,ftp,sms,magyarul,ingyen,filmnézés,napifilmek,dvd,

Bloggerina Creepie írta...

öhm köszi, de ha megkérsz kirakom a reklámot, nem kell szétspam-elni a címkefelhőddel :)
ez egy példa a többieknek is, azért hagyom kint; csinálok normális reklámot ha szeretnéd, ez a szavak egymás mellé dobálása ("film,filmek,online,letöltés,mozi,premier,ftp,sms,magyarul,ingyen,filmnézés,napifilmek,dvd") annyira nem kreatív ;)

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)