Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

Előre leszögezem, nem picsulni akarok. Aki olvasta az Állatkák című bejegyzésemet még annak idején, az tudja mire megy ki a bejegyzés.
Szóval van egy új szerzeményem. És erről eszembe jutott, hogy van egy régebbi is. Meg egy még régebbi. De szuperek, ez a lényeg. Mint már utaltam rá, nem akarok Plastic Tinkerbell babérjaira törni, hanem egy fontos témára hívnám fel a figyelmet (megint, mert még mindig aktuális sajnos).
Clean & Clear vagy Dove helyett vegyetek Balea-t! Én már sok mindet végigpróbáltam tőlük, a lenti lista csak bemutatójellegű, de nagyon bejöttek! És persze nem is drágák :) De ami miatt ebbe belekezdtem, az az, hogy a DM nem tesztelnek állatokon. Németországban ha jól tudom, erre már amúgy is van törvény. 
A termékeik egyébként azért olcsóbbak, mert nem reklámozzák agyon, nem azért mert kevésbé jók. Nem kell híres arcoknak egy vagyont kifizetni, hogy reklámozzák a cuccot.
 (Ennivaló illata van ennek is, az epresnek, az ananászosnak és a meggyesnek is. Csak 300 forint, de egész télen puhán tartja az ember száját!)

 
És ha valakinek lételeme, hogy mindenképp színes, "csicsás" csomagolású cuccokat vegyen, tessék, ilyet is tudnak :)
(a Turbékoló Galamboknak elvileg kókusz és vanília illata van, ki kéne próbálni xD)


Ma már számos alternatíva létezik arra, hogy a cégek kikerüljék az állatok kínzását. Olyan világhírű cégek, mint a Coca-Cola, Avon, Yves Rocher, Estée Lauder és a Benetton meg merte tenni, hogy leállítja ezeket a kísérleteket, szóval láthatjátok, nélkülük is jó minőségű termékeket gyártani! :)
Vásároljatok tudatosan!
bővebb lista ezekről a cégekről itt: http://philip-egyesulet.tripod.com/id30.html


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)