Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

"A történet hőse egy kaméleon, aki védett, egyhangú életét éli házi kedvencként, miközben komoly identitásválságban van. Végül is hogyan legyen valaki kiemelkedő, amikor az egész életének célja a beolvadás? Amikor Rango véletlenül egy törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült sivatagi helységben, a zordon Por városában találja magát, ahol a pisztolyok könnyen elsülnek, a nem éppen bátor gyík azon veszi észre magát, hogy ki kell tűnnie a többiek közül, ha életben akar maradni.
Ám az eleinte ellenséges város lassacskán az utolsó reményt kezdi látni benne, a megmentőt, akire vártak - és Rango sheriff kénytelen új szerepét a végsőkig feszíteni. Számos akciódús helyzet és izgalmas találkozás után végül tényleg ő lesz az az új hős, akinek eleinte csak kiadta magát."


Annyira úgy reklámozták, hogy a Karib-tenger kalózainak rendezőjétől meg hogy Johnny Depp wáááá, mintha attól tartottak volna, hogy magában nem lehet eladni a filmet, csak miattuk. Holott a film magában is okés és mások is dolgoztak rajta, nem csak Johnny Depp -.-" bocs, én is nagyon bírom, de az ilyet annyira nem bírom, mikor csak egy sztár nevével próbálnak eladni valamit -.-"


Rango jópofa. Tényleg. Na de Bab! Az a paraszt tájszólás ami néha kibír jönni a száján xD Annyira LOL :D és mégsem látni egy reklámban sem, mindenhol csak Johnny Depp -.-"

De végre, végre megértettem, mi volt a reklámban mindig az a műanyag hal! :D 


 A történetet nem is vesézném ki, ott van fent röviden - amúgy meg érdemes megnézni, mert a szerintem félresikerült reklámok ellenére több van benne mint Johnny Depp.

Share/Bookmark

2 hozzászólás (írj véleményt!):

Valerin Lanz írta...

Nagyon bejött a mese, természetesen főként Depp miatt, de tényleg Bab, ahogy néha rájött az a megfagyásos dolog:) Aranyos volt:)

Bloggerina Creepie írta...

Bab nekem nagyon bejött :D

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)