Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

Hadd ne kezdjem századjára is ahogy szoktam: tudjátok mennyire vonzódik ehhez a mi-lesz-velünk-sok-év-múlva-témához... hadd kezdjem inkább úgy, hogy...


Ez ilyen nagyon-kib@ssza-a-biztosítékot-film! Már a történet is olyan, de a vége meg... a fejem csapdostam volna legszívesebben szét!!! Nagyon durva, nézzétek meg, nem akarom elmondani a végét!
Az, ahogy a Viharszigeten kiakadtam milyen eldönthetetlen vége lett,  semmi ehhez képest. Már úgy értem, ebben nagyon is egyértelmű vége lesz a sztorinak, de a legutolsó másodpercben derül ki minden... ááá!

"A futurisztikus akcióthriller által előre vetített jövőben a szervtranszplantáció már nem olyan nagy probléma, az Union nevű cég ugyanis kifejlesztette a tökéletesen működő mechanikus szervhelyettesítőket. Az szervek ára azonban igen borsos, és az élete megmentése érdekében sokan próbálnak csalni, hazudni, átverni a céget.
Ennek megakadályozására képezik ki a Repo-kat: amennyiben az ügyfél nem mutat hajlandóságot a számla kiegyenlítésére, a szervnek vissza kell kerülnie a cég tulajdonába, bármi áron.
Remy (Jude Law) is egy ilyen Repo, méghozzá az egyik legjobb a szakmában. De ahogy az lenni szokott, a dolgok balul sülnek el, és Remy hirtelen a túloldalon találja magát, nyomában egykori kollégájával Jake-kel (Forest Whitaker)."

Ez még nagyon az eleje a történetnek, de figyelemfelkeltésnek nem rossz.  Aki úgy érzi, hogy mégse bírja végignézni, a végét akkor is nézze meg, mert csak úgy fogja megérteni... Igazából egy a lényeg fiúk, lányok: az ember mindig csakis saját magára számíthat. 
 


letöltés: http://www.fileserve.com/file/sZw7bv7


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)