Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

"Megaagy a világ a legbriliánsabb gonosztevője. És a legsikertelenebb is. Az évek során minden elképzelhető eszközzel megpróbálta meghódítani Metro Cityt, ám minden kísérlet kolosszális kudarcba fulladt a Metro Man néven ismert szuperhős miatt. Metro Man legyőzhetetlen volt, egészen addig, amíg Megaagy meg nem ölte az egyik elfuserált gonosz terve keretében.
Így viszont Megaagy hirtelen életcél nélkül maradt - szupergonosztevő szuperhős nélkül. Ráébred, hogy életcéljának elérése a legrosszabb, ami eddig történt vele. Ezért úgy határoz, hogy csak egyféleképpen kerülhet ki ebből a csávából: ha új hős ellenfelet teremt Titán néven, aki a tervek szerint sokkal nagyobb, jobb és erősebb lesz, mint Metro Man valaha is volt.
Ám Titán igen hamar úgy dönt, hogy gonosznak lenni sokkal nagyobb buli, mint jófiúnak - de ő nem uralni akarja a világot, hanem elpusztítani. Most hát az a kérdés, hogy vajon Megaagy el tudja-e pusztítani saját ördögi teremtményét. Vajon a világ legokosabb embere ez egyszer képes okosan dönteni? Vajon a gonosz zseni lehet-e a saját történetének pozitív hőse?
"

Bezony', nagy kérdés ez, hogy mit csináljon az ember ha már mindent elért amit akart... 
de nem kell erről filozofálgatni - nézzük meg inkább a Megaagyat - mert ezt a mély rejtett tartalmat ha nem tekintjük, nagyon szórakoztató, vicces egy animációs film :D 

De mondok még róla jókat, jó? Ha jó, hanem akkor mondjuk akkor is, hisz már olyan rég írtam :D
Szóval a filmzene valami hihetetlen válogatás. Ozzy Osbourne, Guns n' Roses, Ac/Dc és hasonló jóságok :D nem sok rajzfilmben hallani a Welcome to the Jungle-t, szóval tessék nézni és örömködni :)

 


Share/Bookmark

2 hozzászólás (írj véleményt!):

Valerin Lanz írta...

Áá, ez a mese nagyon tetszett! Már csak azért is, mert nem az a jól megszokott, jó kontra rossz, hanem itt a rossz küzd a rosszal. Hm, tetszett még, ahogy a csajt meghódította, olyan aranyosak voltak. Ledöbbentem, mikor kiderült, hogy Metro Man el!! De szemét már! Még, hogy azt hitte, hogy ez a meló nem egy életre szól! Hát dehogyisnem! Na, meg a végén, mikor azt akarták elhitetni velünk, hogy Metro mentette meg Megaagyat. Huh, ott egy kicsit összekavarodtam, de tetszett!:)

Bloggerina Creepie írta...

igen, érdekes ahogy a jó-rossz kérdés folyton változik :D én karácsonykor néztem amúgy; már a könyökömön jönnek ki ugyanazok a karácsonyi filmek minden évben xD

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)