Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

 Mostanában egyáltalán nincs időm filmet nézni a vizsgaidőszak miatt, de mivel már régen nem volt ajánló és mert erről még nem írtam annak ellenére hogy terveztem, most megcsinálom.


"Nem baj, ha nem vagy tökéletes. A jó szándék is elég. Légy te is szuperhős!
Dave (Aaron Johnson) már elég képregényt olvasott ahhoz, hogy úgy érezze, mindent tud a gonosz legyőzéséről. Elhatározza, hogy ő is beáll példaképei seregébe: szuperhőssé fejleszti magát. Vesz egy zöld ruhát, választ egy menő nevet, és nekivág a nagy kalandnak, hogy megtisztítsa városát a bűn mocskától.
Azonban semmilyen szuperképessége sincs, ráadásul kissé ügyetlen is, ezért könnyen lehet, hogy a testhez álló zöld ruha nem lesz elég feladata teljesítéséhez. Különös felbukkanásának mégis híre megy. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Ha/Ver egyre merészebb helyzetekbe kerül. Egyik életveszélyes akciója során egy elszánt apuka (Nicolas Cage) és kislánya sietnek a segítségére, akik szintén jelmezt viselnek, és nem is akármilyet.
A helyi maffiafőnök (Mark Strong) azonban hamar megelégeli az állítólagos szuperhősök buzgóságát. Egy ravasz tervet eszel ki ellenük, hogy végleg eltüntesse az útjába kerülő álarcosokat.
"
A történet vígjátéknak indul: adott egy képregénybuzi gimis, persze abból a kevésbé népszerű fajtából. Aztán egy nap megelégi a sok igazságtalanságot és neki áll maga rendet rakni. Szuper kütyük és képességek nélkül persze elég nehéz, szóval kissé röhejes. Az Igazi szuperhősök - akik mellesleg apa és kislánya - próbálják leállítani, tudva hogy ebből nem sok jó sülhet ki, de hiába... aztán mikor kezd komolyra fordulni a dolog - jönnek a gonoszok, cselszövés meg minden ami kell xD - együtt próbálnak úrrá lenni a helyzeten.

végére már átcsapunk hát akcióba - drámai végkifejlettel... én személy szerint azt hittem a vége is poén lesz, de egészen kikupálódik a film és tud meglepetéseket okozni... szóval ajánlom mindenkinek; nem olyan gagyi mint amilyennek tűnhet a plakátról (vagy csak nekem voltak előítéleteim? de hát ki tud komolyan venni egy szuperhősjelmezes Nicholas Cage-et? :D:D:D)

online:

ui.: 2012-ben jön a második rész 


Share/Bookmark

2 hozzászólás (írj véleményt!):

Valerin Lanz írta...

Ezt már egy ideje meg akarom nézni, mert Mika száma nagyon bejött:) Jön a kövi rész?? Tiszta jó:)

Bloggerina Creepie írta...

hát imdb-n azt írták, az meg azért elég biztos forrás ha jól tudom :)

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)