Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)


Emlékszünk az ötvenes évekre? Jó, nyilván nem személyesen, de van egy kép bennünk róla, ha máshonnan nem is, a tv-ből xD De komolyan: idézzétek csak fel: pöttyös ruhák, kertiparty-k - és persze azok a klasszikus horror filmek és ufó-mánia :D

Na akkor most képzeljük el, hogy van egy bolygó, ahol kissé zöld, de emberke szerű lények élnek, és ők most tartanak ott. A lányok pöttyös-forgós szoknyában járnak, a szomszéd fiúk zavarba jönnek ha randit akarnak kérni tőlük; a hippik már kezdenek feltűnni - és persze imádják az űrlényes képregényeket.

Ezalatt a földön:
A NASA végre eljut arra a szintre, hogy egy távoli, ismeretlen bolygóra tud küldeni egy űrhajóst."Chuck Baker kapitány (Dwayne Johnson), a Nasa űrhajósa, sok-sok fényévnyi távolságra landol hazájától a Földtől. Úgy véli eljött a nagy pillanat és felfedezett egy olyan bolygót amire ember még nem tette be lábát. Ám hamarosan észreveszi nem ő az első ezen a bolygón, kicsi zöld lények lakják ezt a planétát. Épp egy kerti parti közepébe csöppen, ahol a kis zöld bolygólakók grillezgettek. Chuck kapitány ijedtében a furcsa zöld lények láttán menekülni kezd. Közben egyre több kis bolygó lakóba botlik, akik épp úgy megvannak rémülve a találkozástól, mint ő."

Persze mint az emberek közt, az idegenek (idegenek - attól függ honnan nézzük, ők laktak ott hamarabb, tehát innen nem is idegenek :D) közt is vannak, akik el akarják kapni a számukra idegen lényt (kezd ez az "idegen" jelző zavaros lenni xD). Titkos kutatóbázisba akarják vinni az űrhajóst és kísérletezni rajta... 

Nagyon ötletes animációs film, ajánlom :)
Azon kívül elgondolkodtató: mi is kísérleteznénk az ufókon, de érdemes lenne belegondolni, ha fordítva történne ez, mi mit szólnánk hozzá... -.-"

 letöltés:
http://extabit.com/file/28dgvjq2ncs48
http://www.fileserve.com/file/wpynWxT
http://www.fileserve.com/file/REqdXbP
online:
http://www.movshare.net/video/96m7hi6nnn5db
http://www.duckload.com/play/1F536BA93C88B049
http://www.fileserve.com/file/cNHZWqN
http://www.movshare.net/video/dnr23kxz4utha


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)