Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

Egy újabb time-management játék a Bigfish-től.

Főszereplőnk Flo, akinek el kell helyeznie a vendégeket a szobákban, fel kell vinni a csomagjaikat és a vacsorájukat. Törülközővel és párnákkal kell felszerelni a szobákat; újságokat helyezhetünk el az előtérbe, hogy a várakozók ne unatkozzanak, a dühös vendégeket pedig egy kis jéggel kell megnyugtatni. Áramszünet esetén vagy ha valaki a tűzjelzővel játszik, neki kell intézkednie. Az ébresztést kérő vendégeknek is a szolgálatára kell állnia. 
Tipp: Ha a vendégek érkezése előtt gyümölcskosarat teszünk az ajtajukba, elégedettebbek lesznek és több borravalót hagynak.Távozáskor össze kell szednünk a pénzt és a szemetet.
Feladatainkat öt helyszínen és különböző vendégtípusokkal kell elvégezni; az alvajárót pl. vissza kell kísérni a szobájába, a kutyás tagnak meg meg kell etetni a kutyáját hogy ne ugasson (mert az zavarja a többi vendéget), a divatlady-nek meg három bőröndje van, amivel a fél kocsi tele lesz...
A szobákat és a felszereléseket lehet fejleszteni, így több pénzt szedhetünk össze - amire szükségünk is lesz az új felmosóhoz pl. ami gyorsabban dolgozik, az új tilitolis kocsinkhoz amire több cucc fér vagy a berendezés felújításához (tapéta, padló stb.). Továbbá a külön lakosztályt is be kell rendeznünk szép lassan.


Share/Bookmark

2 hozzászólás (írj véleményt!):

Bexika írta...

Szia, fölrakod majd a letöltést is?

(vagy én vagyok a hülye, hogy nem látom? xD)

Bloggerina Creepie írta...

fúúúúúúúú igazad van, de jó hogy szólsz!!! kimaradt, bocsi mindenkitől :S holnap felrakom (most nem a saját gépemről vagyok) és kiírom jó nagy betűkkel hogy frissítettem itt a link. bocsi, pótlom! :)

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)