Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

Arról csevegvén, hogy van külön Sally's Spa és Sally's Salon játék is:
"-Na most akkor mi a különbség a szalon és a spa között?
 -A szalonban mérgeznek hajlakkal, sminkkel meg egyéb nem természetes dologgal, azért,
hogy aztán a spa-ban megfizettessék veled a méregtelenítést..."
Nincs igazam? xD

Van szebb, jobb, újabb - de ha már így belevágtam a Bigfish time-management játékainak bemutatásába, ne maradjon ki ez se :)
Tehát a Cake Shop-hoz és Burger Shop-hoz hasonlóan ez is egy édibédi lányos időgazdálkodós játék. Sally körbeutazza a földet és spa szalonjaiban harmóniát próbál vinni az emberek életébe. New York, Kína, Laguna Beach, Róma, Izland (akkor még nem tört ki a Eyjafjallajoekull xD jaj de szép neve is van istenem :D) és még sok egyéb tájon kell fejlesztgetni a szalonunkat.  
Pezsgőfürdő, arcpakolás, körömfestés stb. segítségével kell boldoggá tenni vevőinket.  Legtöbbször arckifejezésüket figyelve kell rájönni, mi is tetszik nekik igazán: tehát ha nem megfelelő fürdőgolyót dobunk a vízbe és nem mosolyog hanem pofákat vág, nem szabad elfogadni, mert elveszít az illető egy türelmét jelző szívecskét xD Ehelyett próbáljunk másikat.
Mint a Burger Shop-ban, már itt is eltérő attitűdű vendégeink vannak; a rocksztár és a menyasszony pl. nagyon türelmetlen, de jó borravalót hagynak; a gót csaj és a sokgyerekes anyuka pedig pont fordítva. A nyugdíjas házaspár pedig csak párban hajlandó létezni, tehát míg nem szabad mind a két masszázságy vagy jacuzzi, nem lehet "mozgatni" őket - de többen vannak, ezek csak példák voltak.

Van a játéknak azonban egy... hogy is mondjam.... Avon jellegű része is (rögtön megmagyarázom): vehetünk termékeket, amiket aztán kitehetünk a pultba, így a várakozó vendégek nézelődhetnek és vehetnek dolgokat, míg sorra nem kerülnek. Ez nagyon jó, mert egyrészt pénzt hoz, másrészt pedig addig sem türelmetlenkednek. Tanácsot is kapunk a barátnőnktől, aki minden pálya elején felajánlja, hogy vásárolj tőle: jelzi, hogy mire mekkora kereslet várható nagyjából. Száraz az idő és krémeket fognak-e venni? Vagy inkább UV védő naptejet?

Ha már elég pénzünk van, felvehetünk embereket a szauna, pezsgőfürdő üzemeltetésére, illetve masszázsra és teafőzésre (a tea megnyugtatja a mérgelődő vendégeket). De még így is marad nekünk feladat jócskán, természetesen, hisz a körömfestést, szemöldökszedést és sok más dolgot magunknak kell megcsinálni.

Ezeken kívül felszerelésünket is korszerűsíthetjük, ha van elég pénzünk (újak, jobbak, gyorsabbak), de vehetünk a várakozók lekötésére újságokat és kényelmesebb székeket. Az illatgyertyák szintén nekünk segítenek: van, amelyik lassítja a vendégek türelmének fogyását, mások pedig több borravaló hagyására késztetik a kedves pácienseket (vajon mi lehet benne, hajajjj xD)


Share/Bookmark

3 hozzászólás (írj véleményt!):

Névtelen írta...

Szia, nekem tetszenek ezek a játékok (hiába mondja rá néhány barátnőm, hogy gagyik XD)
De észrevettem, hogy ez nem egy teljes verzió, mint a Burger Shop és a Cake Shop. Nem tudnál erről is feltenni egy teljes verziót a nagyon szépen megkérlek? Lécci, lécci, lécciii *.*

Bloggerina Creepie írta...

szia! örülök hogy tetszenek :)
tehát igazából én toltam el, elnézést :)
de javítom :)
tehát ezt (http://download.hellshare.hu/patch.exe/1369683) még le kellene tölteni, és elindítani egyszer, mielőtt játszol :)
csak egy .exe fájl, majd ez kiküszöböli, és teljes verzióként lehet játszani vele :) bocs, és remélem meg tudod oldani (elvileg ezzel működik, én is így játszok :)

Bloggerina Creepie írta...

patch.exe letöltési linkje, katt ide :)

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)