Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

Erre gondoltam, mikor azt mondtam a Sally's Spa-ra, hogy "van szebb, jobb, újabb".


Főszereplőnk Carol, akit az első napjától irányítunk a divatsuliban. Tervezünk, fotózunk, sminkelünk... és nyomozunk. Az akadémiát ugyanis támadások érik. Ki állhat a tűz mögött? Ki akarhatja megdobálni az igazgatónőt? Sokéves elfelejtetett rejtélyek vannak az iskola falai közt, nekünk pedig követni kell a jeleket, hogy megfejtsük őket és megvédjük az iskolánkat.
A fő feladat - a nyomozás mellett - hogy teljesítsünk egy megfelelő átlagot. Az alapképernyő ahol kiválasztjuk a feladatokat olyasmi, mint a neptun :D felvesszük az óráinkat, kiválasztjuk melyik modellel akarunk dolgozni és az átlagunkat is láthatjuk, hogy tudjuk miből mennyit kellene még teljesíteni.
Tantárgyak
Fashion design: A ruháid magadnak tervezed a színezéstől kezdve az anyagmintán át a matricákig. Új alapokat a könyvtárba menve szerezhetünk: ha helyesen megválaszoljuk Mr. MacAllister kérdéseit, új "szabásmintát" kapunk. Több témakör van (divattörténet, technikák, stb.) és ezekhez meg is találjuk a könyveket természetesen a könyvtárban.
Jewelry: Ékszertervezés.Egy kollekcióhoz természetesen hozzátartozik az ékszerek, illetve kiegészítők tervezése.


Shopping: Vehetünk gyöngyöket, bigyókat nyakláncokhoz és karkötőkhöz, illetve anyagokat a cipő, táska és sapkaalapokhoz. Ezen kívül sminkcuccokat is vehetünk/vennünk kell.

Beauty: Sminkelés. A referenciafotót kell követni. Használhatunk kontaktlencsét, szempillaspirált, szemfestéket, alapozót, rúzst, pirosítót. És ami a legjobb: rúzsozni nem úgy kell, hogy egy kattintással beszínezed a szájat - rendesen neked kell a rúzst vezetni.
Van ezen kívül még két ablak: frizurát és hajszínt kell választani, valamint egy manikűrös rész is van. A körömreszelésnél is szépen húzgáljuk jobbra-balra a reszelőnket, és a körmöket is egyesével kell lakkozni, nem ám egy kattintással :)

Fashion show: a modellünket különböző billentyűkkel kell vezérelni a kifutón, hogy különböző pózokat mutasson. Vigyázat; a csaj képes leesni a kifutóról xD
Photo: Meg van szabva, milyen beállítást várnak tőlünk - arc, félalakos, egész alakos. A modell folyamatosan izeg-mozog, tehát jól el kell csípni a megfelelő pillanatot.

Library: a fentebb említett vizsgázós rész.
***
Ezeken kívül van még pár minifeladat is: híres popsztár fellépőruhájának tervezése, megjelenés Oscar-gálán meg egyéb apróságok xD
Azt hiszem semmit nem felejtettem ki :) 
Letölteni itt lehet:


Share/Bookmark

2 hozzászólás (írj véleményt!):

Névtelen írta...

Szia!
Megint én vagyok (aki a Sally's Spa-nál is írt), és most az lenne a gondom, hogy nem tudom mit kell kezdeni a letöltött fájllal :/.
Kicsomagoltam, de akkor egy csomó kis csomagolt fájlt dobott ki, amit ha kicsomagoltam, újra összerakta nagyba... szóval most nem tudom mi van :S.
El tudnád mondani, hogy mit kell csinálni vele?
Előre is köszi :)

Bloggerina Creepie írta...

szia!
igen, elvileg sok kis fájl van benne. az egyikre jobb katt-->kibontás ide. na akkor elvileg kapsz egy cd-képfájlt, amit kiírsz cd-re vagy be kell olvastatni egy daemon tools nevű programkával :)
remélem segítettem - de ha még mindig nem megy írj :) holnap azért felteszem magát a cd képfájlt hogy ne kelljen csomagolgatni csak megnyitni, de remélem így is menni fog :)

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)