Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

Elvileg ez is time-management, de inkább mondanám memóriajátéknak :)
A kerettörténetről annyit, hogy Jojo lánya, Rosalind is tervezésbe kezd, Haylie pedig lopja az ötleteit, mert egy gonosz tervező beszervezte.
Minden show-n három-négy stílust kell bemutatnunk; egyszerre három modellunk van és őket kell ellátni ruhákkal, cipőkkel és különböző kiegészítőkkel. Maximális pontszámot csak úgy kapunk, ha egy modellen csak az előre meghatározott stílusból szerepelnek darabok. A nehezítés persze az, hogy vannak az egymáshoz hasonló stílusok, pl. a Royal Casual és a London street egyaránt az angol divat a kockás pulcsikkal xD de a Bullfighter és a Flamenco fodros-piros darabjai is igen hasonlóak. Így aztán figyelni kell, ha max. pontszámokat akarunk kapni :)

10 városon át játszhatunk, melyek mind a divat fővárosai: London, Párizs, Tokio, Los Angeles... és minden városban 10 bemutatót kell tartanunk. 

Számtalan stílusban kell alkotnunk és a kész ruhákon túl magunk is tervezhetünk. Persze nem csak a fent említett "beugratós" stílusok vannak: Moulin Rouge, Urban Rasta, Gothic Lolli, Opera, Manhattan Nights és még sorolhatnám...

Csak ki kell csomagolni és már játszhatunk is :)


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)