Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

"Live the fantasy... Create a personalized novel!"

Először azt hittem hogy valami vicc - de nem, igazi. 
Elkészítheted a saját könyved, melyben te lehetsz a főszereplő. És még csak az sem kell hozzá, hogy megmozgasd a fantáziád vagy gépelned kelljen: ugyanis ha beírod a neveket, behelyettesítik a szövegbe.
"Personalized Teen Novels: Where you are the star!"
Már nem csak álmodozhat egy tinilány arról, hogy egy romantikus regény főhőse, hanem a maga fizikai valójában is megvalósulhat a bookbyyou.com segítségével.
Az alapötlet szerintem nem rossz - vicces szülinapi meglepetés lehet belőle mondjuk egy barátnőnknek - de azért nem szabad túl komolyan venni szerintem az ilyesmit. A legtöbb tizenéves amúgy is hajlamos elrugaszkodni a valóságtól  és befelé fordulni, szóval jópofa dolog egy-egy ilyen könyv, de nem szabad hagyni szerintem, hogy túlzásban menjen ez a bookbyyou-dolog.

Ingyen ki lehet próbálni pár bekezdést, így le is csaptam a lehetőségre és megteremtettem egy igen abszurd kis helyzetet csak hogy be tudjam mutatni nektek, hogyan is műxik pontosan xD 
Én a First bite-ot választottam, a másik lehetőség a Prom and prejudice lett volna (szerintem már a címéből is látjátok, hogy az is gimis regény, szóval szinte tökmindegy xD)

Bloggerina Creepie  is a studious, book-loving high school senior whose safe world is turned upside down when she's drawn to the hero of our story, Edward Cullen, an immortal vampire whose dangerous 'unlife' is both frightening and fascinating. Their friends Wednesday and Jasper advise and support this starcrossed pair as they begin a turbulent relationship.

Edward gets advice from his best friend, Jasper ...

“What’s gotten into you? I’ve never seen you so taken with anyone. Especially a mortal!” Jasper spat out the word with disgust. "They are ours for feeding. You treat this one as if she were your pet.”
“No. Bloggerina is not a pet. I think I am in love with her.”
“Oh, I see. Forgive me if I have a hard time understanding that one, Edward."

Bloggerina is not a pet. Nem mondod! xD

 Bloggerina and Edward face the reality of their relationship ...
“Did you enjoy the party?” Bloggerina tilted her head and reached up a hand to remove her earrings as she watched Edward in the mirror. That’s another myth gone. His reflection’s as visible as mine.
 “Let me,” Edward whispered, circling her ear with one night-cool finger. “Ah, the party. It was interesting..."

Bloggerina stared at him. “Edward?” Her voice was high and soft. “Would you show me? I mean…what you do? How you feed?”
“I would rather not.”
 
A szituációkból (a főszereplő egy visszahúzódó halandó gimis lány, aki először véletlenül találkozik a könyvtárban a szuperjópasi vámpírral) és a szövegből azért lehet látni, mennyire eredeti a könyv. Gyakorlatilag megfogták az eddigi tinivámpíros sztorikat és összekeverték őket xD
Ez a "láthatom-e hogyan eszel - nem" dolog is pl. egy az egyben az Alkonyatból lett nyúlva.
"-Láthatom ezt a dolgot valaha?
− Az ki van zárva!"


Mint már említettem, ez csak a próba - aki meg szeretné rendelni a saját könyvét, annak meg kell adnia a nevét kötelező jelleggel, de van még további 19 adat, amit szabadon átírhat (hacsak nem akarja, hogy a kutyáját Smokey-nak hívják, és a Merv's Burgers legyen a kedvenc kajáldája xD)

A kiadó hivatalos videója

A könyv 25 dollár, továbbá ha jól olvastam a tengeren túli szállítás 30$... hát inkább nem számoljuk ki az mennyi összesen (na jó, ha valakit nagyon érdekel van kalkulátor az oldalukon, elvileg 12 ezer forint... :S)
További 15 dollárért a saját képedet is rakathatod a borítóra,  és újabb 15 dolcsiért "ajándék" plüssmacit adnak hozzá. Azért érzitek: plüssmaci! Hát milyen korosztályt céloznak meg ezek a mai vámpírkönyvek, te jó ég! xD

ui.:  az oldal  tovább kínálata a "tini" kategórián túl: "krimi", "gyerekkönyv" és "romantikus"  könyvek többféle változata. Az alábbiak pl. romantikusak:
Werewolf Mystery: Fierce Moon
Sci-Fi Adventure: Starstruck
High Seas Action: Pirates of  Desire
Online Romance: Click for Love
Classic Western: Western Rendezvous
Medieval Epic: Medieval Passion
Vampire Romance: Vampire Kisses
Stock Car Action: Racing Hearts
Romantic Medical Drama: ER Fever
Reality TV: Tropical Treasure
Romantic Comedy: Love's Next Door
Még kórházas és kalózos lovestory-t is kérhetünk! xD


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)