Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

Íme a dr. House játék.
Előre leszögezem hogy az egész 181 mb, szóval ne várjatok tőle túl sokat. Azt mondanám, hogy leginkább rajongóknak ajánlom. Nekik alapdarab- akik viszont nem szeretik, azoknak a bejegyzés második fele fog inkább szólni xD

Nos, ez a kis játék három epizódot foglal magába - és ezeken belül több kis feladat, "vizsgálat" van. Természetesen nem igényel túl nagy tájékozottságot az orvosi műszereket illetően - ezek inkább kis ügyességi vagy logikai dolgok :)
(a kedvencem :) helyükre kell rakni a "rohangáló"bacikat xD)

Feltöltöttem nektek :) Nem tudom a gépigényét most így kapásból, de 99% százalék hogy mindenkinek elmegy: 181 mb kell hozzá, a grafika pedig nem fogja lekötni nagyon a gépet, hisz képregényszerűen van megoldva a játék :)

***

És itt kezdődik a bejegyzés második fele
Amateur surgeon (itt játszható) 

Ez egy nagyon jópofa kis flash játék - bár kissé talán morbid, én naaaagyon bírom :D
Főhősünk Probe, aki pizzafutárból épp  most "képződik át" orvossá. Innentől szerintem nem meglepő, ha azt mondom az eszközeink közt szike helyett pizzavágó, orvosi cérna helyett tűzőgép van. Sterilizálásra gyújtót használunk, újraéleszteni pedig aksiról tudunk... Ezek a főbb eszközeink, de feladatonként kaphatunk újakat is (láncfűrész, stb.)
És egy kis cheat (illetve szerintem nem cheat, de a játék elején erről nem szóltak): dugóhúzó+pizzakrém. Jelöld ki mindkettőt, kövesd az egérrel a piros kört és feljebb megy az élet ;)


...és részenként is eltérőek az eszközök, hisz a játék második része (itt játszható)- a karácsonyi különkiadás - sok újításssal szolgál. Csillámpor, színes cellux és sokkoló áll rendelkezésünkre.

Youtube-on találunk az egyes betegekről végigjátszási videót, ha valaki esetleg nagyon nem tudná, hol is kezdjen neki az illetőnek - de előre nem lesni!


Az egyik kedvenc játékom, jó szórakozást :D


Share/Bookmark

1 hozzászólás (írj véleményt!):

.dóri. írta...

Jaj dej, h beraktad a House játékot! Ha hazaértem ki is próbálom!
Az AmatőrSebésszel régen játszottam, elég brutál! :S

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)