Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)

"Nem vagyok skizofrén - a hangok is megmondták a fejemben..."

Idén is megrendezésre került a Debreceni Egyetem Tudománykarainak gólyabálja. Helyszíni tudósítónknak olyan személyiségeket sikerült elcsípnie az eseményen, mint például a közismert internetes írónő, Bloggerina Creepie (ped., 1. évf.), aki egy Bianca Olivier/Stargazer ihletésű ruhával hódította meg a vörös szőnyeget.


A BTK sztárja azonban nem egyedül múlatta az időt, VIP asztaluknál helyet kapott többek közt az írónő lakótársa, Sz.T. (tört., 1. évf.) és annak párja, Dj Huncut.

A fiatalok jó hangulatban - és tőlük meglepően botránymentesen töltötték az estét; bár utóbbi a biztonsági szolgálatnak is köszönhető.  K. Ádámot (nem a humorista; gazd.info, 1. évf.) ugyanis többszöri bejutási kísérletei ellenére sem engedték be a biztonsági cég emberei. Erőteljes alkoholos befolyásoltság alatt állt, a farmer-pulóver összeállítás sem felelt meg az est színvonalának, valamint Bloggerina a közelmúltban kapott ellene távoltartási végzést. (Az írónő ügyvédje nemrégiben így nyilatkozott az esetről: "ügyfelem megelégelte, hogy K. Á. ittas állapotában rendszeresen zaklatja vallomásaival - másnap aztán a bocsánatkéréseivel... Véleményünk szerint a vádlott érzelmi síkon labilis, de az írónő elmondása szerint már nem is érdekeli, mit akar...  Bloggerina fel szerette volna ezt a kapcsolatot felfüggeszteni - K. Á. azonban  nem, így a bírósághoz fordultunk")

A bálon más hírességek is részt vettek; Korda György és Klárikája szórakoztatta a közönséget.

A bál végeztével a történészkisasszony, Sz. T. és zenész párja a Tisza István Kollégiumban Hotelben töltötték az éjszakát, míg Bloggerina a szemtanúk szerint hajnal kettő körül ismeretlen helyre távozott kísérőjével. Egyes források szerint az írónő az est és a hétvége további részét a férfi belvárosi apartmanjában töltötte.Share/Bookmark

6 hozzászólás (írj véleményt!):

Samu írta...

Akkor a méltán híres írónő, Miss Bloggerina Creepie, egy fergeteges KordaGyurin csápolós bálon van túl, és elmondhatja magáról, már ilyenen is volt.

Én sajnos nem tudtam menni az itten gólyabálra. Elmaradt.... lövöldözős okokból.

Névtelen írta...

Szia!
Te csaj hihetetlen vagy. :) Több ilyen bejegyzést kellene írnod. :D
Vajon milyen lehetett az írónő hétvégéje?Hm... :D
Pusz: Niki

Bloggerina Creepie írta...

az nálatok volt? :S
olvastam róla (nálad is), nagyon durva, sajnálom :S

Niki, jó hétvége volt...

.dóri. írta...

Nagyon jó ez a bejegyzés, imádom a stílusod! :) (nyakunkon a vizsgaidőszak, de ha akarsz olvasgatni, nézz be hozzám, beszereztem pár könyvet e-book formában)
puszi!

Bloggerina Creepie írta...

<3 köszi

Ahh, mit nekem holmi vizsgaidőszak!
-rohan Dórihoz olvasni-

Samu írta...

-a Samu is rohant. És nem bánta meg-

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)