Olvasnivaló

Klasszikusok és bestsellerek - romantikus irodalom, fantasy, képregények és sok más minden

Néznivaló

Mozifilmek, animációs filmek és sorozatok

Hallgatnivaló

Pop/rock/alter, leginkább a világ különböző tájairól

Játszanivaló

Játékok lányoknak PC-re és androidra (romantikus visual novel műfaj előnyben :))

Sziasztok!

Ha kérdésetek/kérésetek van, ne habozzatok, írjatok kommentet! :)


Haverokkal együtt felszállunk a buszra,
Nem is gondolnád, hogy iszonyatos durva.
Kiderül ám tényleg, hogy milyen is egy ember,
Az, hogy fogmosásra mennyi idõt szentel.

Zsíros kapaszkodót a kezembe fogom,
Lent a lábam csúszkál a büdös gázolajon.
Elõttem egy bácsi a protkójával csattog,
Az agyamba a bomba hangosabban kattog.
...
A buszon megláthatod, hogy mije van egy nõnek,
Hónuk alatt szõrük, a derekukig nõnek.
És a szõrök szaga, tudod az sem semmi,
Embereket lehet vele láb alól eltenni.

Mellettem egy gyerek a taknyos orrát szívja,
Tûrõképességem ezt nem annyira bírja.
Zsebemben a csomagot a markomba fogom,
A papírzsebkendõt az arcába nyomom.
...
Az egyetlen jó dolog a sofõrünk a Sanyi,
A kanyarban az ülésrõl leesik a nagyi.
És, hogy ha az útját egy körforgalom állja,
Átugrat õ rajta, ebben nincsen párja. 
 
Busz-busz-buszozunk, Csuklósbuszon utazunk!
Busz-busz-buszozunk!
Busz-busz-buszozunk, Csuklósbuszon utazunk!
Busz-busz-buszozunk! Csuklósbuszon utazunk!
Aljas Kúszóbab - Buszozunk

Utazás és szemlélődés: nem feltétlenül azt jelenti, hogy az embernek el kell utaznia a világ számára ismeretlen tájaira és feltérképezni a táj és a társadalom sajátosságait - bár én személy szerint nagyon szeretném, hogy így kelljen szemlélődnöm... :)
Nem biztos, hogy más is így ezzel, nekem a napi 50 km természetes. Szóval ez csak egy tényszerű kijelentés volt és pont arra szeretnék kitérni, hogy nem az út hossza számít, hanem hogy közben mennyire vagyunk nyitottak.
Mikor utazom, olyan, mintha egy filmet néznék. "Az utazás szórakoztatni szokott. az életet látom, mint képet és színjátékot, tartalmától megfosztva, leegyszerűsítve" (Kosztolányi Dezső).
Akár két megállónyi idő alatt is sok érdekes (jó és rossz értelemben egyaránt) embert láthatunk. Aki minimálisan is nyitott a szociális problémákra, annak ez már bizonyára feltűnt, gratulálok, ezt a bekezdést ki is hagyhatta volna, de nem szóltam előre, bocsi :)
Rengeteg gázos alakot lehet látni (talán valaki szerint én is az vagyok, de mindeninek szíve joga eldönteni, mit gondol, én nem ellenkezem) - mégis van, ami az átlagosnál is visszataszítóbb.
A "lazacsávó" és a "lazacsaj".
Akiknek a rágó majd' kiesik a szájukból. Akik nem tudnak magyarul, csak "csi-nyelven". Na ettől borulok még ki: telcsi, köszcsi, puszcsi, szercsi... Nem értem. Tényleg nem.
Ez a faj vidéki és városi tömegközlekedési eszközökön egyaránt megtalálható. Fő elesége: a hambcsi és a rágó. Megjelenésüket tekintve pedig a következőket lehet levonni: a nőstény tilitarkaságával és a csi-nyelv művelésével próbálja a hím figyelmét magára vonni. aki a 10 tonna fejére kent zselével igyekszik a nőstényt "magához kötni".
Ez már rég nem menőség vagy kircsiség kérdése, ez már szinte társadalmi elkorcsultság. Milyen gyereke lesz két ilyennek, kérdem én (félve)?
Tudom, támadom a saját generációm; de van ám nekem önkritikám, én sem vagyok épp az intelligencia mintaképe, de tudom, ki az, akitől több vagyok - még ha ez nagyképűségnek is tűnhet, nem az. Egész egyszerűen nem látom értelmét, hogy a busz "legcukicsibb lánycsija" címért harcoljak. Ezt bővebben nem tudom kifejteni, egyszerűen feleslegesnek találom ezt a fajta törtetést.
Jócsi éjcsit! Puszcsi! Kommentcsiket várcsizom, olvcsizzátok a blogcsimat :)

"Milyen lesz a világ, ha a cukiság végképp leigázza?
Irodalom: Petcsi Sanyi híres magyar kölcsi, Kiskörcsin szülcsizett 1823-ban. Híres verijei a Reszket a bokcsi, a Nemcsi dal, a Szepti végén és az Anycsi tyúkcsija.
Fizika: A sebcsi (jelcsije: v) egy vektis mennyiség, amely a mozgi nagyságát és ircsijét adja meg. Meghatározása: az egységnyi iccsi alatt megtett uccsi. A vekti mértéke uccsi per iccsi. Az SI mértékegysirendsziben méccsi per szekcsi. A sebcsit úgy számíthatjuk ki, ha az iccsit elosztizzuk az uccsival.
Csillagászat: A Fölcsi a Napcsirendszerrel együtt a Tejcsiuccsirendszer nevű gali része. A Tejcsiuccsi lényegében egy ezüstös sáv, amely az egész éjszakai égcsin áthúzódik, és főleg olyankor figyizhető jól meg, amikor tiszta a levi és kicsi a párcsitarcsi. A Tejcsiuccsirendszerben négymilcsi csili található. Galink csak pari része a vilcsiegyinek, amely nyolcmilcsi galiból áll."


Share/Bookmark

0 hozzászólás (írj véleményt!):

Megjegyzés küldése

amennyiben választ vársz, ne feledd el meghagyni az e-mail címed! :)